Jeg støder af og til på en kunde, som er meget fortvivlet over, at de ikke kan få mere end 10-20 Mbit download.

”Det kan da ikke passe i dagens Danmark at man ikke kan få hurtigere net” siger de.

Det er typisk lidt længere ude på landet, at dette sker. Det kan være, fordi der kun er gravet telefonledninger ned, som ikke altid kan yde så godt. Heldigvis er der en løsning. Denne vil som oftest gøre signalet markant bedre.

 

 

4G? 

Denne løsning hedder 4G. Når du bruger din smartphone nu om dage, går den for det meste på 4G nettet. Dog kan dette net godt være meget svingende alt efter hvor du bor. Der findes nogle dækningskort på nettet, hvor du kan se hvad du kan få af dækning med et 4G modem. . Faktisk kan du få helt op mod 200Mbit nogle steder, hvis forholdene er gode. For eksempel hvis man bor tæt på en 4G mast eller at man bor højt.

Jeg kan booste din internetforbindelse med et såkaldt 4G modem. Dertil kan man montere forskelligt forstærkningsudstyr. Det kan være en antenne, der kan sættes på taget eller på gavlen af dit hus. Igen er det meget forskelligt, hvilket signal man kan få. Men 4G plejer at være ret stabilt. 

 

4G+ er det nye sort 🙂

 

Der er for nyligt kommet et nyt signal, som hedder 4G+. Dette signal skulle efter sigende give dobbelt så hurtigt hastighed, dog er det en betingelse at udstyret (smartphone, tablet eller pc) kan klare det nye signal.

Der er flere og flere udbydere, der efterhånden kan tilbyde det hurtige signal.  Så fremtiden ser lys ud.

5G nettet, som der har været en del snak om, skulle også komme i 2020. Dette gør også dækningen markant bedre i yderområderne.

Hvis du skulle være ramt af langsomme hastigheder, kan jeg komme og finde ud af, hvad du har af mulighed for 4G dækning. Herudfra kan jeg tilbyde en mere stabil løsning til dit WIFI.

Ved hastigheds problemer er det netop det allervigtigst at have en god WIFI-dækning i dit hus. Hvis du ikke har mulighed for et kraftigt signal, er det en god idé at udnytte den bedst mulige dækning på WIFI-delen.

Her vil jeg helt klart anbefale et Access point, som kan videreføre det signal, du kan få ind i huset.

Hvis du så på et senere tidspunkt vil opgradere til enten 4G+ eller 5G så skifter du bare modemmet.

 

 

 

.

 

Ekspert i WIFI løsninger

Ring 29 29 21 28 og få en gratis analyse og gennemgang af dit netværk

_