Kender du det når du sidder og ser en film på Netflix med konen og dit tv så begynder at fryse i billedet? Så bander du dit internet langt væk. For det er 3. gang i dag, at det går i stå.

Det kan også være når du sidder og spiller online at det ”lagger”.

Disse tilfælde sker som oftest fordi dit wifi enten er indstillet forkert eller placeret forkert.

Det er de færreste som faktisk er klar over at sådan en simpel ting som en babyalarm faktisk kan påvirke din trådløse forbindelse.  Den sender trådløst signal på 2,4 MHz og det er lige præcis det, din trådløse router også gør. Så når den bliver aktiveret kan det gå ind og forstyrre dit signal.

Der er så mange genstande i husholdningen nu til dags, som er trådløse og det kan ikke undgås at det påvirker hinanden.  De fleste trådløse ting sender på samme frekvens som babyalarmen og det vil bryde dit trådløse område.

En anden ting som jeg ofte oplever, er at man har placeret sit trådløse udstyr under sofaen, inde bagved i stuen L Big mistake!

Hvad tror I de fleste sofaer er bygget op af?  Metal fjedre. De vil sløre dit signal mærkbart og indskrænke din trådløse dækning betydeligt.

Nu ved jeg godt at når konen kommer hjem og ser at du har købt et kæmpe monster af en trådløs router med fire store antenner, placeret midt i stuen, så klapper hun nok ikke i hænderne tiltros for at du forklarer hende at ”nu er der god dækning” 😉

Som oftest kan det klares meget mere simpelt.

I næste blog vil jeg prøve at nævne nogle få, men gode råd til bedre dækning.

Og vil du have den bedst mulige dækning uden en sur kone og kabler over det hele, så ring til

WIFIKONGEN…

Ekspert i WIFI løsninger

Ring 29 29 21 28 og få en gratis analyse og gennemgang af dit netværk

_