Hvad er årsagen?

Der findes rigtigt mange produkter på markedet, som lover guld og grønne skove. Problemet er bare, at meget af det er salgs gas og ikke nødvendigvis korrekt i den virkelige verden.

De tal, der står  på mange produkter er desværre vildledende for forbrugerne. Når der typisk står, at udstyret er klar til 1 Gbit, så betyder det ikke nødvendigvis, at du kan trække 1 Gbit ud af det trådløst. Efterhånden er det blevet generel viden, at jo længere man er væk fra de trådløse antenner, jo dårligere bliver signalet. Der er som regel ikke særligt gode modtagerantenner i smartphones og tablets.  Dette i sig selv gør det svært at få det fulde potentiale ud af forbindelsen. Det kan også være at der måske er en switch, som kun kan tage op til 100Mbit eller et kabel, som ikke er særligt godt.

Jeg har tidligere nævnt nogle af de årsager, der ligger til grund for at wifi signalet bliver dårligere, men i takt med at flere og flere ting kører på wifi, er det netop der, fejlen ofte ligger. De mange IoT (Internet of things) produkter kan gå ind og konflikte med hinanden og dermed forstyrre signalet.

.

 

 

Hvad skal du iøvrigt bruge 1000Mbit til?

Ok, det er blevet meget billigere at få en 1000Mbit forbindelse nu til dags. Jeg kommer til tider ud til kunder, som ikke er tilfreds med, at de ikke kan får mere end 200-300Mbit trådløst i deres hjem. Det kan jeg godt forstå føles lidt irriterende, da man nu betaler for en markant højere forbindelse, men hvor er det ikke tilstrækkeligt?

Jeg har ikke mødt nogen endnu, som har brug for at skulle køre med 1000Mbit på deres telefon eller PC.

Jeg tror, at de fleste hellere vil have noget stabilt internet, som ikke falder ud hver dag. 

I vores husstand har vi “kun” 100Mbit forbindelse, men det er i de fleste tilfælde også nok. I størstedelen af husstandende vil jeg vove den påstand, at det er nok med en forbindelse deromkring.   Hvis man sørger for at få lavet et godt wifi netværk vil der heller ikke være udfald og når man streamer er det også rigeligt med mindre end 1000 Mbit.

 Hvis du har problemer med din forbindelse, så tøv ikke med at ringe, for alle fortjener en god forbindelse 😉

 

Ekspert i WIFI løsninger

Ring 29 29 21 28 og få en gratis analyse og gennemgang af dit netværk

_